Meni Zapri

VARSTVO PODATKOV

UPRAVLJAVEC OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec osebnih podatkov je družba Gobicanet sp (v nadaljevanju: upravljavec).

Upravljavec se zaveda pomena varstva osebnih podatkov. Naše stranke so za nas pomembne in razumemo njihovo skrb za zasebnost in zato z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno. V celoti spoštujemo naše zaveze po zakoniti, pošteni in pregledni obdelavi osebnih podatkov. Prav tako z ustreznimi ukrepi zavarovanja skrbimo, da do osebnih podatkov ne dostopajo nepooblaščene osebe, ohranjamo njihovo zaupnost in celovitost ter preprečujemo njihovo izgubo oziroma nenamerno uničenje ves čas obdelave.

NAMEN OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec bo osebne podatke obdeloval v skladu z naslednjimi nameni:

  • pošiljanje brezplačnih, periodičnih obvestil za namene neposrednega trženja,
  • s prejemanjem elektronske pošte, oziroma obvestil o aktivnosti oglasa (vpis, potek) in obvestil o novih oglasih (InfoNep).

VRSTE OSEBNIH PODATKOV, KI SE ZBIRAJO

Upravljavec zbira naslednje osebne podatke:

  • podatki o uporabniku, kot jih je le ta vnesel v portal .
  • (ime, priimek, e-naslov, telefon),
  • podatki o oddanih oglasih,
  • podatki o pregledanih oglasih,
  • podatki o IP naslovu uporabnika,
  • podatki o času uporabe portala .

PRENOS OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec se zavezuje, da osebnih podatkov uporabnikov ne bo posredoval tretjim osebam. Upravljavec bo osebne podatke posredoval v primeru suma kršitve splošnih pogojev tudi ostalim osebam (državnim organom), katerih sodelovanje je potrebno pri pregonu kršitelja.

Upravljavec osebne podatke v nobenem primeru ne razkriva in ne prenaša v tretje države ali mednarodne organizacije.

PRAVICE POSAMEZNIKA

S pisno zahtevo, lahko posameznik zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oziroma omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim ter zahteva prenos podatkov.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

ROKI HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec bo obdeloval osebne podatke v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za dosego zasledovanega cilja, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do preklica.

Osebne podatke tako obdeluje do izpolnitve namena oziroma v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, razen v primerih, ko je rok hrambe osebnih podatkov zapovedan z zakonom. V slednjih primerih upravljavec osebne podatke hrani v skladu z zakonsko zapovedjo

  • Registracija
Pozabili geslo? Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Prejeli boste povezavo za ustvarjanje novega gesla po e-pošti..